Realizace

nextaro VA kompletační automat

Pro naší mateřskou společnost v něměcku jsme navrhli, zkonstruovali a vyrobili plně automatcký stroj na kompletaci výrobků NEXTARO VA.  … prostě stačí nasypat díly do předzásobníků a jedem!….. Stroj je vyroben jako univerzální, tedy po jednoduché mechanické výměně některých komponent (lůžka na lineárním dopravníku, čelisti) je stroj připraven na jiné rozměrové produtky řady NEXTARO. Jelikož jsou pro veškerou manipulaci použity elektrické osy s přesně definovanými pozicemi, je změna z typu na jiný realizována automaticky pouhou změnou v nastavní na dotykovém panelu.

Základ stroje je robustní svařenec ochráněn práškovou barvou. Na rámu je osazen lineární dopravník AFAG s 50ti pozicemi, ke kterému jsou přisazeny veškeré periférie jako zásobníky polotovarů s vibračními dopravníky a vibračními lištami, vystřihovací a svařovací jednotky, manipulační mechanismy.

Každý kus je 100% kontrolován na kvalitu vystřiženého a vysokofrekvenčně svařeného filtru a rovněž výsledný produkt je kontrolován na těsnost sváru pomocí leak testu. Výsledkem jsou OK produkty založeny do plat a plata stohovány na sebe.

Takt stroje 3,3 sec/kus, náročnost přestavby (nutné mechanické výměny komponent) 35 min. Stroj je instalován v čistých prostorech třídy 8.

Zaujaly vás naše služby? Máte dotaz?

Napište nám a my vám rádi odpovíme.